Слави Трифонов никога не е абдикирал от ангажимента и отговорността, която

...
Слави Трифонов никога не е абдикирал от ангажимента и отговорността, която
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Слави Трифонов никога не е абдикирал

" Слави Трифонов никога не е абдикирал от уговорката и отговорността, която носи за партията. Нека минат изборите и когато влезем в Народното събрание, тогава ще вземем решение дали господин Трифонов ще е народен представител или не ". Toва съобщи заместник-председателят на " ИТН "  Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

Той е уверен, че ИТН са били незаслужено и фалшифицирано изхвърлени от предходния парламент.

По думите му, в случай че Има Такъв Народ влезе в 49-то Народно заседание, ще направи всичко допустимо да има работещо Народно заседание. В последния парламент, в който Има Такъв Народ били още веднъж имало неотстъпчивост, само че въпреки всичко имало и държавно управление. В последния парламент, в който ги нямало за какво отново е нямало държавно управление - отново ли Има Такъв Народ са отговорни, запита Тошко Йорданов.

Той уточни, че неналичието на Ива Митева и Любомир Каримански в Има Такъв Народ не са огромна вреда за партията. Когато Има Такъв Народ били в ръководството разбрали, че разделението на управляващите на изпълнителна, законодателна и правосъдна, е единствено на хартия. Изпълнителната власт овладява законодателна. Всяка глупава концепция на премиера може да бъде прокарана в Народното събрание, тъй като има болшинство, което просто би трябвало да натисне копчето, сподели Йорданов.

Той чака Има Такъв Народ да събере 400 000 подписа за референдум за президентска република. Тошко Йорданов отсече, че Има Такъв Народ няма заигравка с държавния глава Румен Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР